Tripice, voda, ostatak prošlog vremena, slatko...

Utorak je, dvostruko pozitivno, nemam više nastavu s maturantima, idem odraditi samo jedan sat, drugo, utorak je dan kad rade tripice u "Belvederu", mislom da ih ove godine prvi put jedem, odlične, mada primjećujem, počeli štedjeti na špeku ;) Drugarica vjerna tradicionalno dobrom roštilju, fotka nije uspjela, jer sam žurio započeti sa svojim jelom.
Poslije ručkazadovoljni idemo u Gorski kotar puniti pravu izvorsku vodu u ispražnjene kanistre.
Na kraju prolazimo pored nesretno izgubljene djedovine, lešinari su bili jači, iznenađenje, božuri su se rasvali kao nekad, iako nitko tu ne živi, niti ih zna cxijeniti.
Vraćamo se nakon skretanja po domaća jaja kod prijatelja, Jin opet plaši kokoši majstorice. U Rijeci prebacujemo sad pune kanistre u kuću, te guštamo u vrtu.
Spuštamo se na kraju u stan, to kod nas doslovno tako, iz vrta niz strme brodske stepenice, prebacujem fotke, vidim ostala mi jedna neiskorištena od susjedinog rođendana :D

Kommentare

  1. OMG, sve ti je "potaman" što bi komšije rekle čak i ona komšijska torta , ali mi je tužno vidjedi djedovinu pa tuđu........To ne mogu baš shvatiti da tako propada.

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts